Dr. Erik Perl

Svetski priznat iscelitej, Dr Erik Perl je gostovao na bezbroj televizijskih programa u US i širom sveta, bio je pozvan da govori u Ujedinjenim nacijama, držao predavanje ispred prepune sale Medison skvera, a o njegovim seminarima se pisalo u raznim publikacijama, uključujući Njujork tajms.

Ako zaista imate ...

''Ako imate sreće, vaše lečenje će doći u obliku kakav očekujete. A ako zaista imate sreće, vaše lečenje će doći u obliku o kakvom niste ni sanjali, onakvom kakav je Univerzum planirao za vas. ''

~ Dr. Erik PerlTretman Rekonekcijom


Pri lečenju nema fizičkog dodira ni manipulacije. Ne postoji određeni šablon ni procedura, čini se da posupak lečenja diktira neka viša inteligencija. Svako ima različito iskustvo za vreme seanse, ali sva su prijatna. Ove frekvencije koje leče, koje su inicirane za vreme lečenja, nastavljaju da deluju i pošto je seansa završena, dokle god je to potrebno organizmu klijenta.
Savetuje se da se preliminarno zakaže tri seanse u razmaku ne većem od nedelju dana..Obično se posle treće seanse jasno vidi da li je došlo do značajnijih promena. Nisu potrebna redovna lečenja.

Priprema za seansu lečenja


Lečenje se radi u relaksirajućem ambijentu, energetski čistom prostoru za lečenje.

Odeća: Obucite komotnu odeću. Za vreme seanse ćete ležati na leđima, izuveni.

Mirisi: Pre seanse izbegavajte parfeme i upotrebu kozmetičkih preparata koji imaju miris.

Nakit: Za Rekonekciju® i Rekonektivno lečenje® možete da zadržite nakit ako je udoban.

Stanje svesti: Za vreme Bićete zamoljeni da za vreme seanse legnete i opustite se zatvorenih očiju. Najbolje je da budete radoznali i prijemljivi za sve što možete da doživite. Ne preporučuje se da meditirate, da se molite ili da se vezujete za neki određeni ishod.. Budite otvoreni da u potpunosti doživite ovo iskustvo, svesni da učestvujete u jednom pozitivnom procesu koji vam je namenjen od Boga/Ljubavi/Univerzuma, koji želi da vam pruži upravo ono što vam je potrebno u tom trenutku.

Vreme: Rekonektivno lečenje® traje 30 min. i preporučuje se da razmak između dva lečenja ne bude veći od nedelju dana.


Lična Rekonekcija®

Rekonekcija® je specifičan proces koji se odvija u dva uzastopna dana, ili u razmaku ne većem od 48 sati. Pri ovom procesu će vaše meridijalne (aksiotolanlne) linije i DNK lanci biti stimulisani da se ponovo povežu sa energetskim meridijanima planete, zvezda, Univerzuma.

Ovaj proces nas približava našem optimalnom bluprintu i povećava naše potencijale.On često izazove velike promene i napredak u životu pojedinca i njegovom opštem zdravlju:

* Sposobnost boljeg izbora pri odlučivanju.
* Veću sposobnost da darujete i da primite ljubav.
* Da se oslobodite straha i osećaja krivice.

Preporučuje se da za ovaj proces odaberete vreme kada ne bi trebalo da imate stresne situacije u periodu između ove dve seanse. Prva seansa vas ostavlja u ''stanju otvorenosti" koje je potrebno da bi se proces dovršio. U tom periodu ćete biti vrlo ranjivi.. Za vreme druge seanse ćete biti zatvoreni, potpuno povezani i spremni da živite svesni smisla svoga života! Rekonekcija® je često iskustvo koje menja život.
Rekonekcija® se obavlja u dva uzastopna dana, ili u razmaku ne većem od 48 sati, u trajanju od oko 30 - 45 min.