Dr. Erik Perl

Svetski priznat iscelitej, Dr Erik Perl je gostovao na bezbroj televizijskih programa u US i širom sveta, bio je pozvan da govori u Ujedinjenim nacijama, držao predavanje ispred prepune sale Medison skvera, a o njegovim seminarima se pisalo u raznim publikacijama, uključujući Njujork tajms.

Ako zaista imate ...

''Ako imate sreće, vaše lečenje će doći u obliku kakav očekujete. A ako zaista imate sreće, vaše lečenje će doći u obliku o kakvom niste ni sanjali, onakvom kakav je Univerzum planirao za vas. ''

~ Dr. Erik PerlRekonekcijaRekonekcija® je proces u kome se ponovno usklađujemo sa koordinatama unošenjem "novih" aksiatonalnih (osnih) linija, što nam omogućava da imamo pristup višim frekvencijama informacije i svetlosti, i tako omogućava naše lečenje i našu evoluciju. Rekonekcija® takođe aktivira ponovno povezivanje DNK lanaca i reintegeneraciju ''niti'' (što se simultano dešava na paralelnim planovima egzistencije). To stvara uslove da se brže razvijamo na svim planovima. Rekonekciju® obavlja ovlašćeni praktičar Rekonekcije® (koji je završio treći stepen ili više), pri čemu povezuje linije meridijana ljudskog tela sa koordinacionim linijama planete, što nas povezuje sa zvezdama i Univerzumom, što nas povezuje sa našim savršenim bluprintom. Tumačenje ovog procesa može da se pronađe u knjizi: The Book of Knowledge: The Keys of Enoch, by J.J. Hurtak (tekst je na engleskom jeziku).


Rekonekcija može da omogući značajne promene u životu i opštem zdravlju:

* Sposobnost boljeg izbora pri odlučivanju.
* Veću sposobnost da darujete i da primite ljubav.
* Da se oslobodite straha i osećaja krivice.
* Umesto da se konfrontirate, možete da postanete kreativniji.
* Biće vam jasniji smisao vašeg postojanja.
* Bićete u stanju da uživate u sadašnjem trenutku .
* Balansira se endokrini sistem koji kontroliše metabolizam.
* Uzdiže se naš mentalni, emotivni, fizički i duhovni nivo na više energetske frekvencije.


Sta je peta dimenzija? To je nas unutrasnji peto dimenzionalni svet.Svet secanja,mitova,simbola,misaonih slika,buducnost kao i svet dusa.Mi se sa rekonekcijom povezujemo sa petom dimenzijom i u nekom momentu zivota ako treba da se otvore neke vise svere to se tad i desava.

Rekonekcija® nije samo lečenje. Svi smo skoncentrisani na lečenje zato što je ono najočiglednije. Ovo je misija sa Dr. Erikom Perlom u procesu revolucionarne evolucije i dovođenja svetlosti i informacije na zemlju, kroz proces povezivanja sa našim optimalnim bluprintom, sa Bogom, Ljubavlju ili Univerzumom.